Pikametallimiehet 20 vuotta - 18.-19.4.2014 Lappeenranta, Ylioppilastalo

Liput

Lippuja on saatavilla Tiketin myyntipisteistä, Levykauppa Äx:stä sekä LTKY:n toimistosta. Tiketin lippuja saa ostettua myös R-kioskeista. Lipunmyynti alkaa 3.3.

Lipun hinta etukäteen ostettuna on 20e (PE-LA) ja erikseen 12e (PE) ja 10e (LA).

Lipun hinta ovelta on 21e (PE-LA) ja erikseen 13e (PE) ja 11e (LA).

Tiketti

VIP-lipun hinta on 100e (PE-LA). VIP-lipuilla voit seurata keikkoja erillisestä katsomosta ja lisäksi hintaan kuuluu catering backstagella. Jos olet kiinnostunut VIP-lipusta, niin ota yhteyttä festivaalipäällikköön harri.renkonen (ät) lut.fi.

Alue

Koko alue on anniskelualuetta, jonka takia tapahtuma on K18 ja omia juomia ei saa tuoda mukanaan. Alueella on vapaaehtoinen narikka, jonne voi jättää mm. omat juomat talteen. Sisätiloissa on tupakointi kielletty. Paikalla on myyntipöytä, josta voi ostaa bändien levyjä ja muuta promomateriaalia. Käteistä on hyvä varata mukaan, sillä lähin pankkiautomaatti on parin kilometrin päässä Sammonlahdessa.

Töihin festivaaleihin?

Tarvitsemme järjestyksenvalvojia ja maksamme heille 10e/h. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä harri.renkonen (ät) lut.fi

EKSKURSIO

Tyrmy ry, MC Mökä ja Hyrmy ry järjestävät kuljetukset festivaaleille Helsingistä ja Turusta. Kuljetukseen sisältyy lattiamajoitus läheiseltä kerhotilalta

Toimi näin: Ilmoittaudu mukaan ekskursiolle tällä lomakkeella.

Ilmoittautumisen jälkeen maksa osallistumismaksu Tyrmyn tilille: FI14 5711 1320 0434 71. Kirjoita viestikenttään PMM20 ja niiden henkilöiden nimet, joiden matkat maksat.

Ilmoittautumiset ja osallistumismaksut 31.3. mennessä! Paikkoja rajoitetusti! Ensisijaisesti jäsenille!

Hinnat: Turusta 54€, Helsingistä 50€ sisältäen: pääsylipun (20 €), matkat, majoitukset, bändit ja saunan.

Aikataulut:

  • 18.4. lähtö Turusta yo-talo A:n parkkipaikalta klo 11:30. Pysähdys helsingin rautatientorilla klo 13:30. Perillä Lappeenrannassa klo 16:30. Ovet klo 17.
  • 19.4. valomerkki klo 1:30, jatkot, Ovet klo 17
  • 20.4. valomerkki klo 1:30, jatkot, Paluumatka alkaa klo 13.

Mukaan: matkaeväät, makuupussi, pyyhe

Kuljetuksen FB-event

Reittiohjeet julkisilla

Tapahtuma järjestetään Lappeenrannassa, LTKY:n Ylioppilastalolla. Julkisilla paikalle pääsee helpoiten junalla ja paikallisbussilla. Lappeenrannan juna-aseman viereiseltä pysäkiltä lähtee puolen tunnin välein paikallisbussi 5, jonka päätepysäkki on yliopisto. Kaukoliikenteen bussista voi jäädä Helsingintiellä yliopistolle vievän risteyksen pysäkillä pois ja kävelymatkaa yliopistolle on noin 2 km. Vaihtoehtoisesti matkaa voi jatkaa paikallisbusseilla 1 ja 5, jotka sahaavat reittiä noin vartin välein. Bussilippu maksaa 3.30e tai 3.60e riippuen välimatkasta. Lähtöjä rautatieasemalta voi tarkastella tästä.


Katso isompaa karttaa

Reittiohjeet autoilijoille

Helsingistä Tampereelta Joensuusta Kuopiosta.

Maksuttomia parkkipaikkoja on ylioppilastalon edessä ja yliopiston takana.

Majoittuminen pitkänmatkalaisille

Emme järjestä mitään majoitusta, mutta alla pari vaihtoehtoa keskustasta:

Citimotel
Cumulus Hotel
Sokos Hotel Lappee